Over ons

 

Op deze site wordt steeds gesproken over “ons” en “wij”. Dat ik, Sandra van Beek, achter Sandra van Beek Fotografie zit heeft u waarschijnlijk al geconcludeerd. Maar ook mijn vader Theo van Sambeek is een drijvende kracht.

Als kind van een fotograaf ben ik opgegroeid in een omgeving waar altijd en overal foto’s werden gemaakt. Ik was natuurlijk zelf ook vaak het slachtoffer. Nu ben ik er toch erg blij mee.
De passie van het foto’s maken is gelukkig van vader op dochter overgegaan. Waar mijn vader zijn hart ligt bij de sportfotografie en dan met name het wielrennen ben ik me meer gaan richten op het studiowerk.

Eind 2015 begon ik mijn eigen bedrijf en al snel bleek dat het bundelen van onze krachten een mooie win-win situatie opleverde. De combinatie van de jarenlange ervaring van mijn vader met mijn enthousiasme en creativiteit heeft al veel leuke plaatjes opgeleverd. Ook is het juist deze combinatie die heeft gezorgd dat we ons nu beide ook meer bezig houden met andere leuke opdrachten binnen de fotografie.

Samen met mijn vader Theo sta ik dus graag voor u klaar!

Kijk gerust eens rond op onze site voor de mogelijkheden. Op zoek naar iets wat er niet tussen staat? Stuur even een berichtje, samen komen we er ongetwijfeld uit.

img_5427                                                                                _aaa3256