Studio

Fotoshoots kunnen gedaan worden in onze kleine maar knusse studio, op een leuke en ontspannen manier. Een mooie foto is een blijvende herinnering voor jezelf of een mooi cadeau voor een ander. We zorgen ervoor dat jouw shoot altijd mooie foto’s oplevert. Je kiest zelf de leukste, mooiste of gekste foto’s uit.

Kids

Foto’s van je kinderen zijn erg waardevol. Momenten om te koesteren. Bovendien veranderen kinderen zo snel en wat is het dan fijn om mooie foto’s van ze te hebben. We nemen de tijd om jouw kind of kinderen leuk op de foto te zetten. Het moet tenslotte vrolijke plaatjes opleveren!

Voor de pasgeboren baby’s heb ik wat leuke mutsjes en attributen in huis. Heb je zelf leuke spullen, mutsjes etc, neem ze dan vooral mee!

Bij een dreumes of peuter is het aan te raden wat speelgoed mee te nemen wat ook in beeld mag komen. Probeer de kleding van de kinderen op elkaar af te stemmen, dit geeft echt het mooiste resultaat. Het hoeft niet precies hetzelfde te zijn, maar bijvoorbeeld dezelfde kleur broek/rokje en bovenkleding.

Portret

Een foto voor je zakelijk profiel, of eentje voor je geliefde? We proberen altijd een portret van iemand te maken zoals personen zijn, een kenmerk of bepaalde blik proberen we hierbij vast te leggen. Een portret waarop je echt jezelf bent!

Familie

Met het hele gezin, je broers en zussen, opa en oma of je gekke tante op de foto? Dat kan natuurlijk ook.
We kunnen max. 8 volwassenen tegelijk fotograferen in de studio.

Liefde

Natuurlijk zijn er ook vele mogelijkheden om met je geliefde op de foto te gaan. Laat jullie liefde vastleggen in een mooie shoot!

Achtergronden

Op dit moment hebben we een witte en een zwarte achtergrond in de studio. Ook hebben we twee houten achter- of ondergronden, een vintage look en een stenen muur.
Geef vooraf je wensen door dan zorg ik dat de juiste achtergrond klaar hangt.

Eigen ideeën en inbreng zijn welkom, samen komen we tot de mooiste foto’s!